Skip to main content

Alles voor de bruiloft

Laat Root Event jullie helemaal ontzorgen

Een zorgeloze bruiloftsorganisatie

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar alles voor de bruiloft? Wij zorgen er voor dat de dag perfect zal verlopen.

Wij kunnen alles voor jou regelen, van facilitaire benodigdheden tot culinaire hoogstandjes en prachtige decoraties. Met onze uitgebreide dienstverlening nemen wij je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt genieten van een zorgeloze en onvergetelijke bruiloft.

Contact opnemen

Wat Root Events voor jullie kan regelen

Facilitair

Bij ons kun je terecht voor alle facilitaire benodigdheden om de locatie om te toveren tot een sfeervolle plek voor jullie speciale dag. Denk hierbij aan een prachtige tent die perfect past bij jullie stijl, elegante tafels en comfortabele stoelen waar jullie gasten ontspannen kunnen genieten. Ook zorgen wij voor de juiste verlichting om de ambiance te creëren die bij jullie past. Een ervaren DJ staat paraat om de juiste muzikale sfeer te verzorgen, en we regelen de aankleding tot in de kleinste details.

Horeca

Culinaire verwennerij staat hoog op ons lijstje. Van heerlijke gerechten en smaakvolle hapjes tot een sfeervolle barbecue, ons team van professionele koks staat klaar om jullie en jullie gasten te verwennen met een culinair festijn. Het benodigde personeel wordt ingezet om de catering vlekkeloos te laten verlopen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het vieren van de liefde.

Levering van materialen / decoratie voor ceremonie:

Ook voor de ceremonie zelf hebben wij alles in huis. Comfortabele stoelen voor jullie en jullie gasten, prachtige bloemen om de ruimte te decoreren, een stijlvolle spreekstoel voor de officiële momenten, en zelfs symbolische duiven om jullie verbintenis extra bijzonder te maken. Wij zorgen voor de perfecte setting, zodat jullie vol overgave 'ja' kunnen zeggen tegen elkaar.

En als kers op de taart, werken wij nauw samen met een ervaren weddingplanner. Als je wenst, kan deze professional alles voor jou uit handen nemen. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes is georganiseerd, met oog voor jullie wensen en persoonlijke touch.

Laat alles voor de bruiloft aan ons over, zodat jullie met volle teugen kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jullie dromen werkelijkheid kunnen maken.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op!