Skip to main content

Over Root Events

Over Root events

Heeft u iets te vieren maar ziet u op tegen wat u allemaal moet regelen en organiseren voor een goed feest? Organiseert uw bedrijf een evenement waarvoor aankleding, catering of entertainment nodig is? Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid verzorgt Root events uw zakelijke of particuliere feesten en evenementen. Aan de hand van uw budget maken wij alle afspraken met leveranciers en nemen u het werk uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw totaal verzorgde feesten en evenementen.

Wat de klanten van Root Events zeggen:

"Dankzij Root Events een heerlijke onbezorgde feestavond gehad in mijn eigen tuin!
Voor mijn 40e verjaardag Root Events gevraagd om mijn feest mee te organiseren. Je kan precies aangeven wat je wil en het wordt geregeld. Er wordt goed meegedacht. Alles wordt uit handen genomen; opbouw, aankleding, hapjes, drankjes en afbouw. Tiptop in orde! Ik krijg nog steeds complimenten van gasten over de leuke feestavond. Aanrader!"

Nanda van Erven

"Ik heb je de afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbaar en fijn persoon. Alles is mogelijk en je bent erg flexibel. Ook in coronatijd weet je er altijd een draai aan te geven zodat we onze klanten toch kunnen blijven verrassen. Je bent een prettig persoon om mee samen te werken en niet voor niets hebben we met jou een meerjaren contract willen afsluiten. Hopende op nog meer jaren."

Lieke van SpaandonkPrince Projecten

"Met ons bedrijf al verschillende keren gebruik gemaakt van de diensten van Root events.
We zijn er zeer over te spreken; de communicatie verloopt vlot, afspraken worden duidelijk gemaakt én nagekomen en Roland denkt goed met je mee."

Caroline van den OetelaarLinfosys

"Sinds enkele jaren werken wij,‘winkelcentrum de Westermarkt’ al samen met Ronald van Roots events. We hebben Ronald leren kennen als een betrouwbare partner op t gebied van entertainment, events en ondersteunde voor diverse werkzaamheden activiteiten die bevorderlijk zijn voor de gezellige sfeer op het winkelcentrum. Ronald komt zijn afspraken na en levert altijd goed werk af!"

R.BosetWinkelcentrum De Westermarkt

"We wilden last minute een grote zomerse BBQ opzetten inclusief open bar. Roland is geen uitdaging uit de weg gegaan en heeft in zeer korte tijd een mooi feestje voor elkaar gekregen. Fijne manier van communiceren, samenwerken en no nonsense."

Marloes van den BersselaarMamaloes Babysjop

"Jaarlijks maken we vanuit onze vestiging in Dongen met veel plezier gebruik van de diensten van Roland en zijn bedrijf Root Events voor ons Sinterklaasfeest. Het enthousiasme van Roland werkt aanstekelijk waardoor er steeds in mum van tijd een mooi, compleet en professioneel programma wordt ontwikkeld. De communicatie verloopt snel en helder en de inhoud van het programma is van hoogstaand niveau. Hierdoor genieten onze collega's elk jaar weer van een vernieuwd en spectaculair Sinterklaasprogramma. Komend jaar werken we weer graag samen met Roots. Als je Roland belt is het namelijk 'gewoon' goed geregeld!"

Thijs van LoenhoutHoppenbrouwers Techniek Dongen

"Root Events heeft al 2 x onze Kerstborrel mogen verzorgen. Beide keren naar volle tevredenheid. Hij denkt met je mee en biedt mogelijkheden, zeker de laatste keer toen het door Corona lastig was iets te leuks te doen voor het personeel. Hij heeft toen een Kerst walk through georganiseerd voor ons bedrijf, zodat we (ondanks de Corona maatregelen) toch iets leuks konden doen voor het personeel!"

ReceptionistCoreDux Netherlands B.V.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op!