Skip to main content

Sinterklaas inhuren?

Het inhuren van een Sinterklaas voor jouw feesten & partijen

Het magische seizoen van Sinterklaas komt eraan en wat dacht je ervan om dit traditionele Nederlandse feest te vieren met een professioneel ingehuurde Sinterklaas? Of je nu een bedrijfsfeest, een schoolviering of een priv├ębijeenkomst hebt, het inhuren van een Sinterklaas voegt zeker wat extra vreugde en opwinding toe aan jouw evenement.

Bij Root events bieden we een op maat gemaakte ervaring aan, met de optie om een compleet verzorgd Sinterklaasfeest af te nemen en een voorprogramma voorafgaand aan de hoofdact.

Een voorprogramma

Voor degenen die hun gasten willen verrassen met een onvergetelijke opening, hebben we diverse voorprogramma’s beschikbaar. Denk aan pietenworkshops, traditionele Sinterklaasliedjes, interactieve dansen en zelfs een speciale pepernotenbakervaring. Onze enthousiaste en professionele pieten zullen jong en oud betoveren met hun charme en spel.

Compleet verzorgd Sinterklaasfeest

Voor degenen die een zorgeloos evenement willen organiseren, bieden we het ‘Compleet Verzorgd’ pakket aan. Onze Sinterklaas en zijn vrolijke pieten komen opdagen in authentieke kostuums en brengen de traditionele Sinterklaassfeer tot leven met persoonlijke ontmoetingen, fotomomenten en natuurlijk het uitdelen van cadeautjes.

Het proces is eenvoudig en soepel. Je begint door ons online aanvraagformulier in te vullen, waarin je jouw gewenste datum, locatie en type evenement aangeeft. Ons team zal snel reageren met beschikbaarheid en prijzen voor de door jou gekozen optie. Zodra alles is bevestigd, stellen we een gedetailleerd plan op met aankomsttijden en eventuele speciale verzoeken.

Op de dag van jouw evenement komt onze Sinterklaas, vergezeld door zijn vrolijke pieten, ruim op tijd aan op de locatie. Ze zorgen voor een magische ervaring vol plezier, gelach en onvergetelijke herinneringen. Na afloop zorgen we ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten, zodat jij kunt blijven nagenieten van het evenement.

Dus waarom zou je dit jaar niet kiezen voor een betoverend Sinterklaasfeest? Of je nu gaat voor een boeiend voorprogramma of het volledig verzorgde pakket, Root Events staat klaar om jouw evenement te transformeren in een Sinterklaasfeest dat nog jarenlang herinnerd zal worden.

Nu aanvragen

Naam(Vereist)
Enkel gebruikt voor afhandeling van de aanvraag
DD dash MM dash JJJJ
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.