Skip to main content

Verhuur

Kijken, kijken, wel huren!

Naast de organisatie van compleet verzorgde (bedrijf)feesten, kun je bij Root events ook terecht voor de huur van (party)artikelen. Je moet dan denken aan statafels, barkrukken en koelkasten. Maar ook voor glaswerk, biertaps en verlichting bijvoorbeeld.

Kijk eens op de prijslijst of bezoek onze webshop. Staat je artikel of wens er niet bij? Geen nood, in veel gevallen kan ik via mijn toeleveranciers toch de gewenste artikelen leveren!

Heb je toch liever een persoonlijk advies? Graag kom ik bij je langs om de wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte uit te brengen. Het enige wat je moet doen is nadenken over je ideeën en het beschikbare budget. Klik hier voor het maken van een afspraak. Dit kan zowel via e-mail als telefonisch.

Meer lezen

Wellicht wat vreemd wat we nu schrijven, maar wel zo eerlijk! Van oorsprong zijn wij geen verhuurbedrijf. Evenementen organiseren op locatie. Dat is waar we goed in zijn, waar onze passie ligt. Echter hebben we door de jaren heen behoorlijk geïnvesteerd in materialen, weliswaar overal maar een kleine aantal van. Zonde als deze in onze loods staan te ver stoffen toch? Vandaar dat we ook onze materialen ook verhuren.

Bekijk aanbod

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op!