Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=HIzRWr1T1-g

Kerstman inhuren?

Op zoek naar een Kerstman voor jouw kerstfeest?

Bij het plannen van jouw volgende feest of evenement, waarom zou je niet een vleugje betovering toevoegen met onze professionele Kerstman? We bieden niet alleen de iconische figuur van de Kerstman aan, maar ook een scala aan aanvullende opties om jouw feest onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een buurtbijeenkomst of een familiefeest, onze kerstervaring brengt kerstvreugde voor jong en oud.

De perfecte muzikale act: Wil je dat jouw gasten meezingen met kerstliederen? Boek een muzikale act en deze act zal jouw favoriete deuntjes ten gehore brengen, van Jingle Bells tot Stille Nacht. Laat de magie van muziek jouw evenement vullen!

Kerstvrouw voor extra vreugde: Voeg een extra vleugje charme toe aan jouw festiviteiten door onze Kerstvrouw te boeken. Ze deelt vreugde uit en zorgt voor lachende gezichten terwijl ze samen met de Kerstman jouw gasten begroet en met hen poseert voor onvergetelijke foto’s.

CreĆ«er een betoverend winterlandschap: Voor een authentieke kerstsfeer kun je zelfs ons schilderachtige Kersthuisje boeken. Een prachtige achtergrond voor foto’s en een magische ontmoetingsplaats voor jouw gasten en de Kerstman.

Naadloos aanvraagproces: Ons aanvraagproces is eenvoudig en stressvrij. Je begint met het invullen van een aanvraagformulier op onze website, waar je jouw voorkeursdatum, locatie en eventuele specifieke wensen kunt vermelden. Ons team zal snel reageren met een offerte op maat.

Aanpassing aan jouw wensen: We geloven in maatwerk en luisteren naar jouw behoeften. Als je speciale verzoeken hebt, zoals specifieke liedjes voor de muzikale act of gepersonaliseerde geschenken van de Kerstman, staan wij klaar om aan jouw wensen te voldoen.

Magische Uitvoering: Op de dag van het evenement arriveert onze Kerstman, al dan niet vergezeld door de Kerstvrouw, en betovert hij jouw gasten met zijn aanwezigheid. Van het uitdelen van cadeautjes tot het vertellen van verhalen, onze Kerstman brengt een onvergetelijke magie die nog lang na het feest zal blijven hangen.

Kortom, onze diensten brengen een sprankelende kerstsfeer naar jouw evenement, met talloze mogelijkheden om aan te passen aan jouw visie. Breng jouw feest tot leven met onze betoverende Kerstman en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat de festiviteiten beginnen!

Nu aanvragen

1Act gegevens
2Persoonsgegevens
Voorkeursdatum voor act(Vereist)
Van(Vereist)
:
Tot(Vereist)
:
Interesse in:(Vereist)
Adres waar act moet plaatsvinden(Vereist)